Referenties - Klusservice Leo van Driel

Ga naar de inhoud

Referenties

De klanten zijn het bewijs van de door mij gerealiseerde werkzaamheden. Ik stel het zeer op prijs als u ook uw mening wilt geven over de klus die ik voor u realiseerde.

Leo is een zeer betrouwbare nette klusser.  
Hij heeft onze badkamer tot een klein paleisje gemaakt en als er na een paar maanden een mankementje is staat hij de volgende dag al weer bij je op de stoep om het op te lossen. Leo bedankt je mag blijven!!!!!!!!!!

van Lieshout


Mark uit Alblasserdam verstrekte op 24 januari 2012 de volgende referentie.
Wij zijn erg te spreken over Leo. Hij heeft hier diverse klussen gedaan op verschillende momenten. Muren stucen, leidingen keuken aanleggen. Groep aanleggen. Onze zolder heeft hij compleet gerenoveerd waarbij hij een extra kamer heeft gemaakt. Erg mooi geworden. Werkt vakkundig, komt afspraken na en levert de klus keurig af. Geen verrassingen achteraf. En leuk dat hij links en rechts ook nog goede adviezen geeft. We kunnen Leo dan ook met een warm hart aanbevelen.Ontzorgen reken ik ook tot mijn vak!
Herken je dit: blij zijn met je huis, maar toch onrust?  Deze onrust kun je ook "zin in verandering" noemen. En daarvoor hoef je niet per definitie te verhuizen. Bekijk eens wat een verbouwing kan doen. Door een wandje weg te halen, krijg je misschien al extra ruimte. En kan verbouwen echt niet? Dan kun je met een gerust hart verhuizen. Ik ga graag de uitdaging aan om het juiste advies te geven.


Mary-Louise uit Ridderkerk gaf op 24 november 2011 de volgende referentie.
Er is geen klus wat hij niet aan kan! Hij heeft echt oog voor details en verzint ter plekke een andere optie als iets anders niet lukt. Zoals al eerder beschreven is hij een harde werker en komt hij afspraken na.
Dit kan ik ook bevestigen. Ik zou hem wel als mijn buurman willen hebben hoor!!
Dat is pas handig!"Leo is een kundig vakman die er niet omheen draait. Vooraf geen stelpost hier, stelpost daar, maar recht door zee. Dit moet er gebeuren, dan gaan we dat doen. Denkt mee en geeft advies, maar laat de beslissing aan jou. Hij levert gedegen kwaliteit en het resultaat mag er zijn. Onze tweede badkamer ken je niet meer terug. Ook het plaatsen van een kunststof schuifpui was geen probleem. Daarnaast heeft hij meerdere openstaande klussen gefikst, dakraam vervangen en verlichting en beveiligingscamera bij de ingang geïnstalleerd. Kortom.., je kunt hem gerust een opdracht geven om je woongenot te verbeteringen. Wij zijn zeer tevreden over hem”.

Carla & Jan te Ridderkerk 2014

Badkamer en dak van mijn terras

Leo heeft nu al 2 keer een klus voor mij gedaan, en dat naar mijn tevredenheid. Leo kwam en besprak met mij de opdracht en kon mij vertellen hoe laat hij daarmee bezig zou zijn. Nou en dat was echt precies. Ben heel tevreden over zijn werkzaamheden. Ik kan iedereen die een klus heeft leo te vragen hij werkt goed netjes en is een hele aardige man. Leo je bent een kanjer ben erg blij met je.

Bedankt.., en graag tot de volgende klus Henna

16 april 2017

Ikea keuken, douchehoek plaatsen in Zwijndrecht

Leo heeft bij ons de badkamer en keuken verbouwd. Hij werkt zeer netjes, heeft overal een oplossing voor. Hij werkt aan 1 stuk door en is niet snel tevreden. Het resultaat is er naar. Ik zou hem zeker voor een volgende klus vragen.

Robin Hoek 11 januari 2018
Terug naar de inhoud